Referenties marjan bakker

 

 

Woningadviseurs

"Ik werk al jaren met veel plezier én succes samen met Marjan. Meestal als tekstschrijfster, maar ik weet dat ze ook erg goed uit de verf komt als TV/Radio presentatrice en dagvoorzitter.

Voor diverse opdrachtgevers van mij heeft ze bijzondere en originele teksten geschreven.

Voor Woningadviseurs speelt ze echter een bijzonder grote rol met haar, exact en met veel gevoel op de door ons bepaalde doelgroep afgestemde, teksten. Ik ben er van overtuigd dat de door haar gekozen woorden de doorslag hebben gegeven bij veel verkopen die Woningadviseurs in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd.

Wil je originele teksten, waarin de emotie / gevoel van je doelgroep wordt aangesproken? Dan heb je geen beter adres dan Marjan Bakker!"

Jannetta Dorsman,
Woningadviseurs

 

quality bookings

“Met ingang van juni 2011 is Marjan Bakker ook te boeken via artiestenbureau Quality Bookings: www.qualitybookings.nl

 

sprekersbureau homerus

“Met ingang van maart 2011 is Marjan Bakker ook te boeken via Sprekersbureau Homerus: www.sprekersbureauhomerus.nl’.

 

Connect Business Network

Namens mij en ons team Van Connect Business Network heel erg bedankt, voor de super perfecte presentatie. Wij hebben vandaag hele goede recensies gekregen van alle members, introduce's en gasten en boeken je weer graag zo spoedig mogelijk voor ons volgende event van Connect Business Network.

Je hebt het helemaal perfect gedaan ... super precies zoals ik van je verwachte ... eindelijk eens een keer een hele goede keuze gemaakt !!

 

tangram media zeist

“Tsja…Marjan Bakker…..
Gaat voor haar vak als tv-presentatrice en houdt niet van halfbakken werk. Altijd goed voorbereid, altijd goed gemutst en een goede houding naar het opnameteam. Iedereen werkt lekker met haar samen. In ons werk is het van belang dat de hele opnameploeg respectvol met mensen voor en achter de camera om gaat en dat hoef je Marjan niet eens uit te leggen. Wij bedenken op dit moment om Marjan heen een aantal formats en hopen daar landelijke zenders voor warm te krijgen.

Kortom: Marjan Bakker ‘werkt’ !”

Jan Smulders
Directeur Tangram Media Zeist

 

Stemacteren.nl

“Marjan Bakker heeft een prettige warme stem die zeer geschikt is voor documentaireteksten. Haar taalgevoel- en kennis maken haar tot een prima stem voor uw productie.”
Barnier Geerling, directeur Stemacteren.nl

 

Fonds gehandicaptensport

“Zoveel bedrijven, nog meer sponsormogelijkheden. Bedrijven hebben een oneindige keus uit activiteiten, evenementen en goede doelen die zij kunnen ondersteunen. Echt beleidsmatige argumenten lijken er bij de meesten niet achter hun keuze te zitten. Het gaat om gevoel. Als dat goed zit, nemen bedrijven graag hun maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Maar hoe verkoop je nu dat gevoel? Daar hebben wij Marjan Bakker voor gevraagd!
Waar zit haar kracht? Zij schrijft zoals wij praten! Met net zoveel passie maar aangevuld met een enorme creativiteit en nog meer warmte. Geef haar een paar woorden en een stukje gevoel, en zij maakt er de mooiste teksten van. En dat merkt de klant! En wij dus ook!”
Joke Gonggrijp, zakelijke fondsenwerving Fonds Gehandicaptensport

 

van Rhijn Notarissen

“Marjan Bakker heeft voor mijn kantoor diverse teksten opgesteld. Dit betrof onder andere advertorials, advertenties en brieven aan relaties. Zij weet iedere keer, na een korte, soms schriftelijke, briefing of desnoods met een aantal steekwoorden, precies de gewenste sfeer weer te geven. De samenwerking verloopt bijzonder plezierig. Marjan weet altijd de (veelal korte) deadlines te halen. Het geeft mij een gerust gevoel dat we haar expertise kunnen inschakelen”
Marjolein Elings, notaris bij Van Rhijn notarissen Zeist

 

Koeleffekt Culemborg

“Marjan Bakker heeft voor Koeleffekt zeer passende (én pakkende) teksten voor een mailing geschreven. Zij wist op taalkundig knappe manier en op heldere wijze, de boodschap te verwoorden. Strak geschreven en met een humoristische kwinkslag”
Rolf Strietman, directeur Koeleffekt Culemborg

 

Soroptimisten Zeist

“Tijdens ons 10-jarig lustrum organiseerde Soroptimistclub Zeist en omstreken een themamiddag onder het motto “Vrouw(en)talent”. Marjan Bakker hebben wij gevraagd op te treden als dagvoorzitter. Wij hebben haar leren kennen als een ambitieuze, consciëntieuze vrouw met een groot talent als spreekster en discussieleider. Tijdens haar presentatie gaf zij blijk van humor en improvisatievermogen. Zij bereid zich goed voor maar gaat ook flexibel om met veranderingen op het laatste moment. Wij schakelen een volgende keer graag weer in!”
Quirine Donia, Soroptimisten Zeist en omstreken

 

Vara Kinderen voor Kinderen

“Marjan Bakker heeft gedurende drie jaar de voorronden van het Kinderen voor Kinderen Songfestival van de VARA regelmatig gepresenteerd. Zij heeft op een zeer professionele manier en met een enthousiaste houding voortdurend de kinderen die hun lied kwamen zingen, op hun gemak weten te stellen. Daarnaast wist zij de mensen in de zaal voortdurend te boeien. Marjan heeft veel kwaliteiten, bereid zich goed voor en het is prettig om met haar te werken en haar om je heen te hebben.”
Desiree Derrez, VARA, projectleider Kinderen voor Kinderen

 

Spaargaren Communicatie

“Marjan Bakker heeft de presentatie verzorgd bij enkele evenementen die ik de afgelopen jaren heb georganiseerd. Het gaat om 2x een verhalen- en gedichtenwedstrijd en een debat over maatschappelijke stages. In alle gevallen ging het om leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs in Zeist. Marjan weet bij haar presentatie de leerlingen geheel tot hun recht te laten komen. Zij houdt de vaart erin en weet ook het publiek te boeien. Marjan is iemand die het presenteren verstaat!”
Steven Spaargaren, Spaargaren Communicatie

 

Omroep Zeist

“Tot eind 2008 is Marjan Bakker gedurende ruim 6 jaar actief geweest als presentator bij de lokale omroep te Zeist. Vanaf haar eerste ‘optreden’ heeft Marjan zich gemanifesteerd en geprofileerd als een buitengewoon begeesterd en getalenteerd presentatrice, waarbij de luisteraar vanaf het begin tenminste de indruk had te luisteren naar een ‘oude rot in het vak’. Met haar natuurlijk charme, en zeker ook voor de ether bijzonder geschikte plezierige stemgeluid wist zij blijvend te boeien. Los van haar kwaliteiten als presentatrice heeft Marjan zich altijd getoond als een buitengewoon betrokken en attente vrouw met veel aandacht en belangstelling voor haar collega’s en als een bijzonder prettig mens in de dagelijkse contacten. Daarnaast heeft zij tijdens verschillende presentaties met publiek bewezen over het talent te beschikken om op fantastische wijze een zaal te kunnen ‘bespelen’.”
Wim den Heijer, voorzitter Stichting Locale Omroep Zeist en Bunnik